Andii, nie rozumiem Twojego toku myślenia. Sam jeszcze nie byłem na spocie, myślę, że kiedyś się uda. Może dlatego nie udzielam się w tym wątku, ale czasem zaglądam tutaj, tylko po to żeby sobie poprawić samopoczucie. Sam lubię takie poczucie humoru, jeśli każdy łapie o co w tym chodzi, nie bierze wszystkiego( no prawie wszystkiego bo czasem koledzy mówią ważne rzeczy dotyczące o dziwo samochodów itp. ) do siebie to jest ok. Chłopaki mają dystans przede wszystkim do siebie samego i o to właśnie chodzi. Nie wiem w czym widzisz taki wielki problem, nietakt? Czasem trzeba pisać o wszystkim i o niczym, zabluźnić, w końcu człowiek nie maszyna…. no i jeszcze nie wielbłąd-pić musi
[O1] Szarpie i zaczyna wyć
Zwiń
X
-
[O1] Szarpie i zaczyna wyć
Witam. Pojawił mi się dzisiaj problem taki, że w pewnym momencie auto zaczęło jechać skokami i pojawiło się wycie.przy jeździe na luzie nie ma tego problemu. biegi wchodzą bez problemu, ale autem nie da się jeździć.umówiłem się już do mechanika, ale chciałbym się skonsultować czy to koniec skrzyni biegów. gdyby okazało się że to skrzynia to czy mogę wstawić automat?marek
-
Komentarz